THAnx for all the supports dearies :)

Tuesday, 16 August 2011

Saturday, 6 August 2011

nak MELAwak tengok KEadaan la DER..

ASSALAMUALAIKUM wbt..
ingat..hampa korang uouls..
bukan semua benda kita boley wat lawak,SUKA-SUKA..
ada banyak keadaan kita perlu sangat serius..
..
..perangai yang "sUKA-SUKA" tu akhirnya dah menyusahkan orang lain..
tahu fade up?
FADE UP JADI BILA PERKARA YANG PENTING TAPI ORANG WAT main-main.

Mood:KECewa dengan sikap certain pihak yang bertanggungjawab dengan kata-katanya.
hey..aku dah cuba buat yang terbaik...tapi hampa wat camni!!
pagi-pagi lagi aku dah kena jawab bertubi-tubi soalan dari ustaz..
hampa senang-senang jaa jawab..OOO......"SUKA-SUKA" jaa antar mesej cam tu..
......baguslah kan..KEEP it UP!!...


that's no point laa der!!
..
mesti hampa xpaham 1 bijik pun kan..apa yang aku marah..
it's okey..ini cuma masalah perempuan ini dengan lelaki itu
ok?
x
..

Wednesday, 3 August 2011

upS?RAya?

                                            assaLAMUALAIKUM Wbt..
                               




hari ketiga berpuasa,ALHAMDULLLAH..........
nikmat di bulan yang penuh keberkatan ini xkan pernah dilalui oleh bulan-bulan yang lain..ups pun dah selamat~cuma tggal 1 paper je lagi...........
well..kimia agak terus sikit rasanya..sebab XCUKUP MASA!!
.waa.soalan banyak gilerr.masa sikit jee..........mana boley~
.but today..exam maths ngn fizik............
ALHAMDULILLAH.i'll try my best

tapi sekarang ni mood nye nak balik!!
~kawan2 dah nyanyi lagu raya...semangat nak habiskan ups~keke
................esok last paper science comp~my favourite one.
wish me luck ok~have a nice day
selamat berbuka..+mood lapar+
assalamualaikum wbt